Vlaminckx Beheer, dienstverlening waar u wat aan heeft.
>
Copyright © 2017 by Vlaminckx Beheer Media•   All Rights reserved   •   E-Mail: info@vlaminckxbeheer.com
 
Vlaminckx Beheer Dienstverlening
Welkom bij Vlaminckx Beheer Dienstverlening
Menu

Vlaminckx Beheer Media, copyright en meer.

Vlaminckx Beheer Media beheert content

Vlaminckx Beheer Media beheert de door het eigen bedrijf geproduceeerde content, en biedt advies en diensten om u het maxmale uit uw content te laten halen.

Alles wat u zelf aan content produceert in beeld geluid, tekst e.d. wordt beschermt middels copyrightwetgeving. Dat betekent dat er voor gebruik van die content betaald dient te worden. Afdracht dient te worden gedaan aan de producent, die inkomsten uit auteursrechten en ontvangen royalties zijn in Nederland belastingtechnisch tegen een gunstig tarief te ontvangen. Dit omdat in Nederland een laag percentage aan belasting wordt geheven op inkomsten uit dit soort producties.

Geldt dat ook voor mijn bedrijf?

In principe wel. Uw, met hard werken opgebouwde naam, kan ook worden gezien als uw bezit, en uw merk. Daarmee kunt u dus meer geld verdienen als alleen door de klant te bedienen. Grote bedrijven doen het al zo, en wij streven erna om dat ook mogelijk te maken voor het midden en kleinbedrijf. Daartoe zoeken wij nog naar samenwerking met een specialist op dat gebied, zodat wij u niet met een kluitje het riet in sturen maar op basis van deugdelijke en juiste adviezen u meer laten halen uit u met veel moeite opgebouwde naam.
Hou onze site in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.